KASTAMONU / MERKEZ - Kayı İlkokulu

Kayı İlkokulu

Adres
KAYI KÖYÜ PARMAKLI TÜRBE MEVKİİ PARMAKLI TÜRBE KÜME EVLERİ NO: 3A İÇ KAPI NO: A MERKEZ / KASTAMONU
Vizyon
Ülkesinin kalkınmasını ve milletinin refahını gaye edinmiş,milli ve manevi değerlerine sadık,çağın gerektirdiği bilgi,beceri ve donanıma sahip,evrensel değerleri benimsemiş,doğayı ve insanı seven,bir üst eğitime hazır gençlerin yetişebileceği bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Yurdunu,milletini ve ailesini seven,milli ve manevi değerleri özümsemiş,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,sürekli değişim ve gelişime açık,çalışmayı ve üretmeyi ilke edinmiş,insanları ve doğayı seven,koruyan,fikri hür vicdanı hür,bir üst eğitime hazır gençler yetiştirmektir.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08:45 15.00
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Taşıma merkezi okul olup öğrenciler servislerle ulaşım sağlamaktadır.Öğretmenler merkezden okula özel servisle geliş gidiş yapmaktadır.
Kayı Köyü Parmaklı Türbe Mevkii KASTAMONU
18 km